[OBAVIJEST O ODRŽAVANJU] 6. KONTROLING KONFERENCIJA: Planiranje, analiziranje i izvještavanje Objavljeno: 05. 02. 2015 - 10:58

6. Kontroling konferencija: Planiranje, analiziranje i izvještavanje

Ovogodišnja 6. Kontroling konferencija uspješno je održana u srijedu 10.06.2015. u Esplanade Zagreb.

Na konferenciji se okupilo više od 150 sudionika, a tijekom konferencije imali su priliku slušati brojna izlaganja iz prakse te razmijeniti vrijedna praktična iskustva. Uz izlaganja organizatora, Poslovne učinkovitosti d.o.o. za poslovno savjetovanje, na konferenciji su izlagali i predavači iz sudionici okruglog stola iz brojnih renomiranih poduzeća, kao što su: Horvath&Partners, Atlantic Grupa, Vipnet, Zvijezda (Agrokor), AWT, Petrokemija, Franck, Brionka, Neos, FMTU, M San, Erste Card Club, STSI (INA), Jadran Galenski laboratorij, Auto Hrvatska, Intesa Sanpaolo Card te Poslovna inteligencija.

Uz zanimljiva i korisna predavanja i diskusiju iz prakse, na konferenciji su predstavljeni i rezultati empirijskog istraživanja o planiranju, analiziranju i izvještavanju u hrvatskim poduzećima te je dano 10 praktičnih preporuka za unapređenje istih. U istraživanju su sudjelovala 92 poduzeća, te je dio velikog europskog istraživanja koje je već provedeno u više od 200 europskih poduzeća.

Detalje o održanoj konferenciji možete pronaći na sljedećem linku:

6. KONTROLING KONFERENCIJA: Planiranje, analiziranje i izvještavanje, 10.06.2015., Zagreb

Novosti i događaji - Sve