Objavljeno: 30. 01. 2015 - 11:19

Prvi ovogodišnji 3. po redu Controlling & Finance Afterwork održan je 29. siječnja 2015. godine u Leggiero baru na Ravnicama. Na druženju se okupilo 20-ak sudionika s kojima je Poslovna učinkovitost nastavila, sada već, tradicionalno druženje s ciljem daljnjeg promicanja vrijednosti i kvalitete struke kroz međusobnu razmjenu vrijednih iskustava i znanja.

Nakon ovoga druženja koje je proteklo u „ležernijem“ ozračju, Poslovna učinkovitost najavljuje sljedeći susret koji će se održati 26. veljače 2015. godine.

Krajnji rok za prijave za sudjelovanje je 23.02.2015., a za sve dodatne informacije možete ih kontaktirati na e-mail:info@poslovnaucinkovitost.eu, odnosno telefon: 01 2304 571. 

Organizator:

*Događaj „Controlling & Finance Afterwork“ je neprofitnog karaktera, a njegovo održavanje je omogućeno podrškom organizatora (stručni sadržaj, organizacija događaja, prostor događanja, piće dobrodošlice) i moguće vrijednog i zainteresiranog sponzora za poticanje razvoja i razmjene praktičnog iskustva iz područja kontrolinga i financija.

Izvor: Poslovna učinkovitost

Arhiva događaja - Sve