Certified Management Accountant (CMA) u Hrvatskoj Objavljeno: 07. 04. 2014 - 10:07

Institut za kontrolere ostvario je ekskluzivno partnerstvo s IMA-om (Institutom menadžerskih računovođa) te u suradnji s Poslovnom učinkovitosti d.o.o. u Hrvatskoj organizira pripremni seminar za polaganje ispita za Certified Management Accountant-a (CMA). CMA - Certifikat iz menadžerskog računovodstva vrhunski je svjetski priznat certifikat koji dokazuje sposobnost upravljanja računovodstvom i financijama koja je potrebna u suvremenom poslovanju.

Razvio ga je Institut menadžerskih računovođa (IMA), svjetska udruga računovođa i financijskih djelatnika. IMA broji više od 60,000 članova diljem svijeta te se zalaže za širenje profesionalnih vještina, bolje upravljanje organizacijama i unapređenjem poslovnih karijera u području menadžerskog računovodstva i kontrolinga.

Uz usvajanje najsuvremenijih znanja iz menadžerskog računovodstva, odnosno kontrolinga, ova vrhunska priprema omogućuje stjecanje svjetski prestižnog CMA certifikata kojim se postaje prepoznatljiv stručnjak na svjetskom tržištu.
 

Detaljnije informacije o možete pronaći na sljedećoj internetskoj poveznici:

http://www.poslovnaucinkovitost.eu/novosti/805-certified-management-accountant-cma-in-croatiaa

Arhiva novosti - Sve