Roman Griesfelder u Zagrebu Objavljeno: 10. 05. 2013 - 9:37

U petak 14.06.2013. u Zagrebu, Hotel Esplanade, u organizaciji Poslovne učinkovitosti održava se top seminar na temu: MANAGERIAL REPORTS USING SUCCESS RULES® 
Predavač: Roman Griesfelder, MBA

Roman Griesfelder, MBA, radi kao generalni direktor HICHERT+PARTNER do 2011. godine, a od tada nastavlja usku poslovnu suradnju sa prof. Rolfom Hichertom, koji je tvorac jedinstvenog i međunarodno prepoznatog koncepta menadžerskog izvještavanja poznatog pod imenom SUCCESS RULES® - pravila za uspješnu izradu menadžerskih izvještaja.

Uz angažman u poduzeću HICHERT+PARTNER i bavljenje konceptom SUCCESS RULES®, tijekom svoje višegodišnje karijere radi kao vodeći kontroling i projekt menadžer za velika poduzeća u Švicarskoj.

Trenutačno je na funkciji generalnog direktora u aspektum gmbh, čiji fokus rada čini upravo primjena SUCCESS RULES® u poslovnoj praksi, a također je razvio komplementarne koncepte poput TEXT RULES® i Reporting 2.0.

U bliskoj suradnji sa prof. Hichertom, ostaje posvećen radu na menadžerskom izvještavanju i poslovnoj komunikaciji, kao predavač, ali i kao konzultant i coach za praktičnu primjenu tema vezanih uz SUCCESS RULES®.

Poslovna učinkovitost imala je čast organizirati edukaciju vezanu uz praktičnu primjenu SUCCESS RULES® u menadžerskom izvještavanju i komunikaciji ovog uvaženog konzultanta i predavača sa višegodišnjim iskustvom u primjeni SUCCESS RULES®-a.

Praktična edukacija o primjeni SUCCESS RULES® u menadžerskom izvještavanju, s ograničenim brojem polaznika, održana je 14.06.2013. u Zagrebu, Hotel Esplanade, sa sljedećim sadržajem: Managerial reports using success rules.

Uz izlaganje i vrijedne preporuke predavača, sudionici događaja su dobili CD sa korisnim Excel® predlošcima za izradu menadžerskih izvještaja kao i tiskani poster SUCCESS RULES® in A1 format (59,4cm x 84,1cm). Sudionicima je također bilo omogućeno individualno savjetovanje sa trenerom za moguća unapređenja menadžerskih izvještaja koje koriste u svom redovitom poslovanju.

Poveznice:

Arhiva novosti - Sve