5. SUSRET KONTROLERA: Kontroling konferencija o profitabilnosti i likvidnosti, 12. lipnja 2014., Esp Objavljeno: 19. 05. 2014 - 12:53

Poslovna učinkovitost d.o.o. uoči 5. susreta kontrolera organizira Kontroling konferenciju o profitabilnosti i likvidnosti koja će se održati 12. lipnja 2014. godine u Zagrebu. Poticaj ovoj konferenciji aktualna je problematika u poslovanju vezana uz poboljšanje postojeće razine upravljanja profitabilnošću i likvidnošću u poduzećima. Budući da poduzeća – iz dana u dan – teže poboljšanju postojećih razina upravljanja profitabilnošću i likvidnošću, istovremeno se susreću s brojnim izazovima. Uz strateške izazove, kao primjerice, posjeduju li poduzeća odgovarajuće proizvode za ciljnu grupu kupaca, komunicira li se na prikladan način njihova vrijednost i dostupnost te na koji način se identificiraju poslovni rizici i kako se njima upravlja, u poslovanju se uvelike suočavaju i s operativnim izazovima.

Operativni izazovi odnose se na načine i rizike naplate potraživanja, optimizacije u upravljanju troškovima te na upravljanje samim novčanim tokovima što se, s obzirom na aktualnu ekonomsku situaciju u gospodarstvu, češće odnosi na načine kako pribaviti potrebna sredstva, nego na načine kako plasirati novčane viškove. Na konferenciji će sudjelovati renomirani domaći i inozemni stručnjaci iz poslovne prakse koji će izložiti svoje praktične preporuke o načinima kako ostvariti uspješnu prodaju proizvoda odnosno usluga te kako, na koncu, osigurati njihovu održivost, rast i razvoj.

Detaljnije informacije o Konferenciji potražite ovdje.

Arhiva događaja - Sve