HILL International - Zagreb d.o.o. - prijave do 28.02.2015.

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju objavljuje natječak za Knauf Insulation, jedan je od najbrže rastućih proizvođača izolacije u svijetu, prisutan u više od 35 zemalja koji u svojoj ponudi ima široku paletu izolacijskih materijala potrebnih za zadovoljenje sve većih zahtjeva za energetskom učinkovitošću u domovima, poslovnim zgradama i industriji.

S ciljem još uspješnijeg poslovanja traže osobu za radno mjesto:
VODITELJ FINANCIJA, RAČUNOVODSTVA I KONTROLINGA (m/ž).

Profil:
Traže osobu sa visokim obrazovanjem ekonomskog smjera, višegodišnjim iskustvom na sličnim poslovima, odličnim znanjem engleskog jezika i naprednim poznavanjem MS office paketa. Poznavanje njemačkog jezika i SAP-a predstavljat će prednost.

Opis posla:
Upravljanje, organizacija i koordinacija rada odjela financija, računovodstva i kontrolinga te sudjelovanje u optimiziranju financijskih i poslovnih ciljeva tvrtke kao i osiguranje sukladnosti sa zakonima, financijskom etikom te pravilima i vrijednostima tvrtke bit će ključne odgovornosti osobe na ovom radnom mjestu.

Glavni poslovi uključivati će sudjelovanje kod ugovaranja uvjeta s bankama te ugovaranje plasmana slobodnih novčanih sredstava, sudjelovanje u izradi obračuna i izvješća te planiranje troškova kao i sudjelovanje u izradi planova, investicijskih elaborata i proračuna tvrtke.

U svakodnevnom radu osoba na ovom radnom mjestu demonstrirati će ponašanje sukladno vrijednostima tvrtke: donositi odluke na dobrobit svih, aktivno sudjelovati i pružati podršku kroz timski rad, biti predana radu i rezultatima svog rada te djelovati poduzetnički i preuzimati inicijativu.

Pozivaju sve zainteresirane kandidate da svoju prijavu i životopis na engleskom jeziku s punim povjerenjem pošalju kadrovskom savjetniku na adresu:
HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr

Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

Možete se prijaviti i OVDJE.

Mjesto rada: NOVI MAROF, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA

Izvor: www.posao.hr

Arhiva poslova iz kontrolinga - Sve